HP Color LaserJet Pro MFP M479fnw Review
Als MSP hebben wij een aantal van deze printers geleverd vanwege de goede print kwaliteit. Alle printers die wij hebben geleverd hebben problemen. Een aantal hebben simpelweg soms een reboot nodig terwijl andere compleet onbruikbaar waren.
Minpunten
- Belabberde software
- zeer onstabiel
- bouwkwaliteit is compleet random
Voor een aantal verschillende klanten over een periode van ongeveer 3 jaar hebben wij deze printers geleverd.
De eerste die wij leverden had uit de fabriek al beschadigingen op de glasplaat van de scanner. Deze is met garantie gegaan en is uiteindelijk netjes opgelost.
De 2e kwam ook DOA aan, het model dat we ter vervanging kregen had een defectieve roller waardoor papier vast kwam te zitten, deze is ook retour, Het model dat we hierna kregen had lekkende toners, hierdoor was de printer ook onbruikbaar. Uiteindelijk hebben we hier maar een Brother geleverd. Met veel moeite heeft de klant uiteindelijk zijn geld terug gekregen van HP.
Toen hebben we er 3 tegelijk geleverd aan 1 klant. 1 had papier dat constant vast liep, 1 printer weigerde na een bepaalde tijd te scannen, en 1 reageerde na een tijdje helemaal nergens meer op en moest ook een reboot krijgen.
Die met vastgelopen papier is vervangen dmv garantie, de andere hebben nu een jaar later nog deze issues. ( Dat is ook de reden dat ik nu deze review schrijf)
Voor ons eigen kantoor hebben we ook eenzelfde model gekocht omdat we betere print kwaliteit nodig hadden en bijna nooit printten waardoor de bovenstaande issues niet direct een probleem zouden zijn.
Helaas loopt de firmware meerdere keren per week vast waardoor we een reboot moeten forceren.
Voor ons toch weer brother printers.