€ 47,57 bij Amazon.nl Marketplace

Soundcore Q20i (Zwart) Review

7 mei 2025, laatste update op 7 mei 2025, 333 views Rapporteer
Product gekocht 0

Een uitstekende koptelefoon met zeer goed werkende noice canceling. Gezien de prijs wat mij betreft een absolute aanrader.

Pluspunten

• Lange accuduur
  • Noice canceling uitstekend
  • zit fijn
  • werkt probleemloos
  • Equalizer in te stellen met de soundcore app.
  • firmware updates via de soundcore app

Minpunten

• geen opbergzakje meegeleverd

Ons hele gezin heeft inmiddels deze koptelefoon (in alle 3 de leverbare kleuren), de 4de net gekocht als aanbieding voor 30 euro bij amazon.

Naar mijn mening een uitstekende koptelefoon met zeer goed werkende noice canceling. Gezien de prijs wat mij betreft een absolute winnaar. Prima vol geluid, en hij zit lekker.
De batterijduur is geweldig, ik leg ze af en toe voor de zekerheid op de lader maar we hebben ze nog nooit leeg gehad. Middels de soundcore app is het mogelijk de equalizer naar eigen smaak in te stellen en firmware updates uit te voeren.

Ook prettig dat deze koptelefoon middels een (bijgeleverde) audio kabel kan worden verbonden, bijvoorbeeld met het audiosysteem in het vliegtuig. Tevens wordt een USB C oplaadkabel bijgeleverd.
Ben ook nog in het bezit van een duurdere koptelefoon (JBL nc 760), maar merk bij mijzelf een sterke voorkeur voor deze veel goedkopere soundcore. Wat mij betreft een absolute aanrader.

Heb jij ook een Soundcore Q20i (Zwart)?