Logitech Wireless Marathon Mouse M705 Review
10 februari 2011, laatste update op 10 februari 2011, 23 views
Rapporteer
ik heb deze muis bij bol.com besteld voor €45,-. hij behalt me echt heel goed. ik gebruik hem voor te browsen, gamen en ook met grafische software is deze heel erg flexibel. je hebt in de driver een vooraf ingesteld modus (Standaard en Gaming). Wanneer je een spel openet herkent de driver dit en schakelt indien gewenst over naar de 'game-modus'.
voor het bladeren zit er naast vorige/volgende en extra knop bij je duim waarvan je de functie zelf in kan stellen.
hoewel de muis draadloos is, heeft hij geen 'lag' of vertraging, tenminste niet dat ik merk. ook niet bij het gamen!
ik ben echt heel erg positief over deze muis, k raad hem iedereen aan!
ik ben echt heel erg positief over deze muis, k raad hem iedereen aan!