€ 205,99 bij CAPS

Gigabyte B850 AORUS ELITE WIFI7 ICE Review

1 mei 2025, laatste update op 1 mei 2025, 117 views Rapporteer

Dit product is het zeker waard voor de prijs als je een groot budget hebt en een fully white build doet! De kwaliteit is zeer hoog en de bouw ervaring die ik heb gehad met dit product is vooral gemakkelijk. Ik stond al een paar weken te wachten op dit product dat ik heb besteld bij Azerty en toen ik het moederbord heb uitgepakt zat het mooi in een plastic omhulsel en was het beveiligd met dat soort piepschuim achtige dingen. Ik heb overal dit product erg goed ontvangen en was erg blij met de levering!

Pluspunten

• Zeer sterke moederbord en je hoeft echt niet bang te zijn als je hem vasthoudt dat dit moederbord breekt!
  • Mooie build alles is wit is echt super tof past perfect in cases die helemaal wit zijn
  • Om in dit moederbord te bouwen is ook fijn alles is duidelijk aan gegeven op het moederbord en de poorten zijn ook handig geplaatst
  • Het heeft ook genoeg poorten van usb 2.0 en argb headers.
  • Genoeg poorten van achter ook echt top

Minpunten

• Het enige is dat er geen gebruiksaanwijzing is van alle poorten die moest ik om het internet zorken
  • Zit alleen geen handmatige cmos reset knop op dit moederbord

Het is mooi wit alles is wit ook de 24 pin header de ram slots echt alles de plaatjes dit op het ijzer van de SSD slots zijn gemaakt zijn echt super gaaf! Het installeren van de cpu is ook makkelijk alleen oppassen dat je de pins natuurlijk niet buigt. Er zijn genoeg usb 2.0 poorten en echt velen ARGB headers ik gebruik ze alleen niet omdat ik de Lian li case fans had gekocht die trouwen ook echt een aanrader zijn voor het bouwen van een fully white build en passen perfect bij het moederbord! Het is mooi verpakt en het is net alsof je de nieuwste iPhone telefoon opent echt prachtig!

Heb jij ook een Gigabyte B850 AORUS ELITE WIFI7 ICE?