€ 332,- bij bol Plaza

Apple iPhone SE (2022), 64GB opslag Zwart Review

22 april 2025, laatste update op 1 augustus 2025, 161 views Rapporteer
Product gekregen 0

Ben blij dat ik weer een toestel heb met een vinderdruk sensor en dat de sensor op de voorkant zit. Verder is dit toestel ook heerlijk snel. Wel verrassend lastig is het enorm kleine scherm. Dat ben ik niet meer gewend en een aantal apps ook niet meer. Zonde van de bezels boven en onder, erg erg jammer. Ook de homeknop werkt niet zo. Bij een samsung kreeg je altijd zonder probleemen een voerzicht van alle apps en dat blijkt bij deze iphone se2022 niet altijd goed te gaan. Kan me dat niet heugen van de iPhone 2020 SE destijds.

erger me heel erg aan de photo app
met name aan de sortering die niet te wijzigen lijkt
En selectieren is wel heel erg onhandig, gaat er telkens af en moet je telkens aanzetten

De overzicht knop in Samsung was toch ook wel erg handig

Pluspunten

• Heel erg snel
  • erg klein
  • Vingerdruk sensor
  • Helemaal NIET waterdicht kan niks verdragen

Minpunten

• Heel erg klein scherm
  • Maar een home knop
  • photo app erg onhandig
  • TouchID voor prullenbak
  • Rare sortering photoapp
  • Selectie fotos in fotoapp omslachtig
  • one button app werkt niet goed, komt telkens met paslezer of wallet
  • Keert lastig terug naar apps maar laat telkesn wallet zien

1 van 5 sterren (Waardeloos)
Toestel is helemaal niet waterdicht
Fotos maken, makro fotos maken van dichtbij gaat heel erg slecht
Galley is onhandig en werkt slecht

Toestel is niet waterdihct en kan nog geen 5min in het waterliggne, dan is ie stuk
Fotos maken, makro fotos maken van dichtbij gaat heel erg slecht
Galley is onhandig en werkt slecht

Heb jij ook een Apple iPhone SE (2022), 64GB opslag Zwart?