€ 949,- bij Samsung.com

Samsung RB38C607AS9 Review

21 april 2025, laatste update op 21 april 2025, 323 views Rapporteer
Product geleend 0

Ik heb dit product mogen testen en ben zeer tevreden. Geen high-tech fratsen, maar een stijlvol product dat doet wat het moet doen. Ruime inhoud voor veel spullen.

Pluspunten

• Stijlvol design
  • grote inhoud
  • Stil

Minpunten

• Minder flexibel in te delen
  • app voegt weinig toe

Ik heb dit product mogen testen en ben zeer tevreden. Het is een koel-vriescombinatie zonder fratsen. Geen high-tech gadgets die je vertellen dat een product over de THT heen is of welke recepten je kan maken met hetgeen in de koelkast ligt. Gewoon een stijlvol apparaat dat doet wat je ervan mag verwachten. Wel zeer eenvoudig te connecten met de Smart Things App waar je basale dingen kan instellen zoals temperatuur en het geluid van het alarm wat je hoort als de deur te lang openstaat.

De koelkast is zeer ruim. Voldoende plaats voor alles en ook de twee lades met een aparte temperatuur/luchtvochtigheid zijn erg handig voor fruit, groenten en bijvoorbeeld vers vlees. Ik merk echt verschil tussen de lades en de koelkast. Enige minpuntje zijn de instelopties van de glasplaten. Ik had hier graag net wat meer opties in gezien. Deur van de koelkast heeft ook veel ruimte, ook voor grote flessen.

Vriezer heeft drie lades welke genoeg zijn voor de alledaagse spullen. Geen vak in de deur voor bv een koelpack of vrieselement.

Al met al een heel fijn apparaat dat er ook nog eens goed uit ziet. Een top apparaat zonder alle tech-fratsen.

Heb jij ook een Samsung RB38C607AS9?