Gigabyte GeForce RTX 5080 WINDFORCE OC SFF 16G Review
13 april 2025, laatste update op 13 april 2025, 142 views
Rapporteer
Product gekocht
Pluspunten
- SSF klein
- Stil
- Geen RGB
- Prijs
Minpunten
- OC wordt heet
- Wanneer de ventilatoren starten vanaf 0 rpm, maken ze elke keer een vreemd geluid
Deze grafische kaart is een goede keuze voor SFF-behuizingen en ziet er netjes uit, met een stevige metalen plaat. De ventilatoren draaien relatief stil en de temperaturen blijven meestal laag. Bij overklokken wordt hij wat warmer, maar het blijft goed onder controle. Door de prijs is er geen RGB, maar tot nu toe vind ik het een heel goed instapmodel. Tot nu toe geen coil whine gehoord, wat echt fijn is.
Het enige probleem dat ik ben tegengekomen, is dat de ventilatoren elke keer een vreemd geluid maken wanneer ze starten vanaf 0 rpm.