€ 87,20 bij Expert

Sony WF-C710N (Zwart) Review

12 april 2025, laatste update op 12 april 2025, 223 views Rapporteer

Pasvorm niet fijn en storend windgeruis tijdens het fietsen.

Pluspunten

• Bedieningsapp
  • Geluidskwaliteit

Minpunten

• Pasvorm
  • Windgeruis bij fietsen
  • Touch bediening

2 van 5 sterren (Slecht)
Ik heb deze in-ears aangeschaft als vervanging van mijn 5 jaar oude Jabra's waarvan de accu te wensen over gaat laten. Mijn eerste indruk toen ik het uitpakte was dat het doosje erg groot is. Vervolgens e.e.a. geïnstalleerd m.b.v. de app (met veel en duidelijke instelmogelijkheden) en de grootste tips op de oortjes gedaan. Die zaten voor mijn gevoel nog te los, althans zeker de rechterkant. Ik heb het toch een kans gegeven en heb ze 1 dag gebruikt. 's Ochtens op de fiets naar het station viel me direct het windgeruis op. Dit kon ik niet met de ANC oplossen. Erg storend en hier heb ik met mijn Jabra's nooit last van gehad. De pasvorm stoorde mij ook. Had het gevoel dat de rechterkant uit mijn oor ging vallen. Ik dacht nog dat hier het windgeruis ook mee te maken zou kunnen hebben omdat het niet goed past, maar de linkerkant had hetzelfde terwijl deze voor mijn gevoel aanzienlijk beter paste. Ik heb ook nog de andere maten tips geprobeerd maar de problemen werden hierdoor niet beter. Conclusie is dat deze niet voor mij geschikt zijn en retour gestuurd gaan worden.

Heb jij ook een Sony WF-C710N (Zwart)?

Which Jabras have/had you replaced?
Windgeruis heb je altijd wel.. heb meerdere sets van verschillende merken en stoor me er niet aan. Met ANC aan is nog erger
Ben ik het niet mee eens. Ik heb nu een setje pixel Buds en daar heb ik nagenoeg geen last van windgeruis mee. Inderdaad wel ff de ANC uitzetten op de fiets.
Met mijn Jabra's had ik ook geen last van windgeruis. Bij de Sony's was het extreem en heb ook JBL's en galaxy Buds geprobeerd die er ook last van hadden.