Garmin fēnix 8, 51mm, RVS body, Gorilla Glass, Grijs (Zwart) Review
8 april 2025, laatste update op 8 april 2025, 149 views
Rapporteer
Product gekocht
Na ontvangst met veel plezier in de menu’s aan de slag en de verschillende mogelijkheden geprobeerd.
Veel verschillende sporten makkelijk vindbaar en een zaklamp die ik iedere dag wel gebruikte in verschillende situaties.
De voice command functie is erg matig en bellen was eigenlijk niet te doen. Het volume is dusdanig laag en de kwaliteit dusdanig slecht dat er geen gesprek te voeren viel.
Na drie maanden begon de trilmotor erg veel herrie te maken en het geluid werd alleen nog maar slechter.
Garmin support ingeschakeld, video’s geüpload en foto’s gemaakt. Na 9 dagen na aflevering bij Garmin stond het horloge nog steeds niet op ontvangen en na contact werd me doodleuk verteld dat na ontvangst het nog tot 15 dagen kon duren voor ik antwoord had.
Tussen aanmelden en teruglevering dan een maand!
Kansloze service voor een peperduur horloge wat na 3 maanden defect is.
Pluspunten
- Fijn scherm
- Veel opties en sporten
- Zaklamp!
Minpunten
- Na drie maanden defecte trilmotor
- Slechte service Garmin support
1 van 5 sterren (Waardeloos)
Tussen aanmelden en teruglevering dan een maand!
Dan heeft UPS het horloge dus afgeleverd en boekt Garmin het gewoon niet binnen.
Kansloze service voor een peperduur horloge wat na 3 maanden defect is.
Als je vervolgens boos wordt en aan de telefoon blijft hangen (21 minuten wachttijd) kun je wel te woord worden gestaan en kan er ineens wel naar je video worden gekeken. Dan gelijk vastgesteld dat het inderdaad “niet goed” is en dat het toch “massaproductie” blijft.
Of ik toevallig had gezwommen met het horloge want dan kan er wel eens water in blijven staan. Op een bad na niet gezwommen en je mag toch van een horloge dat geschikt is om te duiken wel verwachten dat het nat mag worden zonder dat het hele apparaat het begeeft.
Al met al geen fijne ervaring met dit horloge en nu nog steeds in afwachting. Horloge is inmiddels de derde week in bij Garmin.
In de mail staat nu dat het horloge ook kan worden vervangen door een refurbished toestel. Als ze me dat opsturen kunnen ze hem met dezelfde vaart weer terugverwachten met een verzoek tot refund.
Je moet je als bedrijf toch kapot schamen als je zo met je klanten om gaat. Horloge 1000€+ en drie maanden oud…