ASUS Zenbook A14 UX3407RA-QD906W Review
7 april 2025, laatste update op 7 april 2025, 135 views
Rapporteer
Product geleend
Lichtgewicht laptop met topdesign, lange batterijduur en helder scherm
Pluspunten
- Ultralicht ontwerp, ideaal voor onderweg
- OLED-scherm is scherp en goed zichtbaar in fel licht
- Premium afwerking en verzorgde verpakking
- Zeer lange batterijduur
Minpunten
- Speakers aan de onderkant, geluid klinkt dof op zachte oppervlakken
- Geluidskwaliteit minder geschikt voor films zonder koptelefoon
Wat me meteen opviel bij het uitpakken: alles was netjes, overzichtelijk en voelde gewoon premium aan. En dat zette de toon voor de rest van de ervaring.
Deze laptop is gemaakt voor mensen die veel onderweg zijn. Hij is ongelooflijk licht, maar levert topprestaties. De batterijduur is bijna absurd goed – ik moest echt bewust eraan denken om hem een keer op te laden.
Het OLED-scherm is prachtig, superscherp en zelfs bij fel daglicht nog goed zichtbaar. Ideaal voor werken in de trein of op locatie.
Het toetsenbord typt lekker en voelt mat en comfortabel aan – kleine details die het verschil maken.
De speakers zijn het enige echte minpuntje. Doordat ze aan de onderkant zitten, komt het geluid niet goed tot z’n recht op zachte oppervlakken. Maar ik gebruik toch altijd een koptelefoon, dus voor mij geen groot probleem.
Kortom: wil je een lichte, stijlvolle laptop met veel batterij en een fantastisch scherm? Dan zit je hier goed.
Ik heb dit product getest en dit is mijn eerlijke mening.