€ 2.299,- bij Audiomixonline.nl

Samsung Neo QLED QN92D 65" Zilver Review

4 april 2025, laatste update op 5 april 2025, 838 views Rapporteer
Product gekocht 0

Een flinke teleurstelling voor het geld. Erg lelijk en blijkbaar dikke pech met zowel software als hardware problemen. Alleen blijkt volgende verkoper de hardware problemen die ik ervaar inherent aan de techniek. Jammer.

Zie afbeeldingen van voorbeelden van effen kleuren, grijs van de YouTube app en lichtblauw van een filmpje op YT. Hier zijn de vlekken en butsen zichtbaar.

Pluspunten

• Heeel helder beeld
  • Mooi geluid vergeleken met onze oude Sony uit 2017
  • Mooi vormgegeven

Minpunten

• Lelijk beeld door backlight
  • Vegen op het scherm bij effen kleuren
  • Volgens verkopende partij blijkbaar inherent aan techniek
  • Fragiel
  • Software zonder duidelijke oorzaak stuk
  • Alles rondom Tizen OS te donker en niet goed leesbaar

1 van 5 sterren (Waardeloos)

Heb jij ook een Samsung Neo QLED QN92D 65" Zilver?

De tv gewoon omruilen! Het is niet inherent aan de techniek, uiteraard. Ze hebben je gewoon een defect model meegegeven. De vegen zitten hem in het paneel, waarschijnlijk DSE (Dirty screen effect) en wellicht banding problemen. De software is prima in orde en zou niet voor problemen mogen zorgen. Misschien omruilen en de QN95D kopen? Daarvan is de prijs de afgelopen tijd enorm gezakt en dat is het 2024 vlaggenschip model mini led van Samsung. Deze is in alle opzichten veel beter dan de QN90D t/m 94D. Kijkhoek is ook stukken groter door de ultra wide viewing angle (ander type schermpaneel).

Succes Mark!
Hi,

Dank voor je reactie! DSE had ik nog niet van gehoord maar beschrijft het wel heel goed. De software leek haast vastgeslagen in een HDR stand maar wilde daar zelfs na factory-reset niet uit.
Intussen is met de hulp van de winkel waar deze gekocht is de TV verruilt voor een ander type. Mijn vertrouwen had deze in ieder geval niet meer dus heb nu S92D OLED TV. Bevalt me enorm goed kan ik vertellen.