€ 564,99 bij NBB.com

ASUS Prime GeForce RTX 5070 12GB GDDR7 OC Edition Review

28 maart 2025, laatste update op 21 april 2025, 182 views Rapporteer

Gekocht voor een mooie prijs van 629 euro terwijl de adviesprijs van de fabrikant destijds 619 was. Let goed op de prijzen, soms verkopen fabrikanten voor een goede prijs dichtbij de adviesprijs !

Pluspunten

• Gekocht voor 629
  • Nieuwe generatie
  • DLSS 4
  • framegeneratie x4
  • 3 jaar Asus-garantie

Minpunten

• azerty.nl gaf slechts 2 jaar garantie
  • 12 GB
  • 4 warmtepijpen
  • de radiateur is niet erg groot

Ik zou graag 5 punten willen geven, maar 4 omdat de doos al geopend was. Gekocht op 26-03-2025 in de winkel Azerty.nl ook voor het feit dat er 4 heatpipes zijn en een kunstmatige hype ten koste gaat van de winkelprijzen. Het pakket bevat een adapter van 2 x 8 pinnen naar 12V-2x6 waar een videokaart in zit. Over het algemeen staan ​​componenten van Asus naar mijn mening op de eerste plaats qua kwaliteit. 2e plaats Gigabyte en 3e plaats MSI. Ik had ooit een Asus GTX 550Ti, die ik al meer dan 5 jaar heb en nu voor iemand anders werkt. Naast de adapter bevat het pakket nog een zachte kabelbinder van het merk

Heb jij ook een ASUS Prime GeForce RTX 5070 12GB GDDR7 OC Edition?

Waarom de 2 minpunten voor de 4 heatpipes en de het formaat van de cooler.
Is de koeling niet voldoende en is de kaart daarom warm en luid ?
Ik heb extra foto's toegevoegd. Ik nam het voor 629 + kreeg een bonus van € 60 voor het kopen van spellen op een bepaalde site. Nu is het met dezelfde bonus te koop voor €625. Voor deze prijs vind ik het de moeite waard. Ik schreef alleen dat ik meer wil. Ik heb het in Furmark getest en het was helemaal niet hoorbaar. Ik weet niet hoe het is als het helemaal vol is, maar ik heb er nog nooit achteraan gezeten.
Lukt het jouw de review in te dienen? Bij mij werkt het formulier niet...
If you're talking about a site where you can collect a bonus, it didn't work for me for long either, but I still managed to fill out the form.