€ 1.749,- bij Azerty

Samsung Galaxy Book5 Pro NP940XHA-KG1NL Review

NoahStavo Newbie
22 maart 2025, laatste update op 22 maart 2025, 36 views Rapporteer Product geleend

Samsung Galaxy Book5 Pro NP940XHA-KG1NL

Ik heb de Samsung Galaxy Book5 Pro 14” twee weken getest via Review.nl. De laptop is snel, licht en ideaal voor dagelijks gebruik. Multitasken gaat soepel en lichte games draaien prima. De batterij houdt het lang vol en laadt snel op. Scherm en geluid zijn echt top. Wat tegenvalt is de integratie met andere Samsung-apparaten — daar had ik meer van verwacht. Geen standaard apps en je kunt niet eens inloggen met je Samsung-account. Goede laptop, maar niet kopen vanwege de beloofde Galaxy-connectiviteit

Pluspunten

• Hoge Kwaliteit
  • Vlot
  • Geluid
  • SchermKwaliteit

Minpunten

• Samsung Intergratie

Via Review.nl heb ik twee weken de Samsung Galaxy Book5 Pro 14” mogen testen. Wat mij meteen opviel, is hoe soepel alles werkt. De laptop is snel, schakelt vlot tussen taken, en draait lichte games prima. Dankzij de Intel Core Ultra 7 is multitasken echt geen probleem — meerdere programma’s tegelijk openen, werken in verschillende vensters en bureaubladen, het gaat allemaal vloeiend.

De batterij houdt het met gemak een werkdag vol, zeker als je hem ’s nachts oplaadt. Opladen gaat trouwens ook ontzettend snel: in het eerste uurtje zit je alweer op een werkbaar niveau. Klein nadeel is dat de batterij iets te snel leegloopt als je de laptop dicht laat zonder hem uit te zetten.

Wat écht opviel: het geluid. Voor een laptop klinken de speakers heel vol en krachtig. Ideaal voor video’s, Spotify of casual gamen.

Wat jammer blijft, is de matige Galaxy-connectiviteit. Je moet zelf allerlei apps downloaden en zelfs dan voelt het niet als een samenhangend ecosysteem. Ik had meer verwacht van een “Samsung-laptop”.

Voor wie snelheid, kwaliteit en draagbaarheid zoekt, is dit een uitstekende keuze. Verwacht alleen niet dat hij naadloos met je andere Samsung-apparaten werkt.

Heb jij ook een Samsung Galaxy Book5 Pro NP940XHA-KG1NL?