Apple Mighty Mouse Review

21 maart 2025, laatste update op 21 maart 2025, 51 views Rapporteer
Product gekregen 0

Na 16 jaar toch nog een goeie, degelijke muis!

Pluspunten

• Lekker in de hand
  • Compatibel met nieuwste Apple producten

Minpunten

• kort kabeltje

Ik weet natuurlijk niet hoe relevant deze review nog zal zijn omdat het inmiddels ruim 16 jaar na de release datum is.

Gisteren vond ik deze wired Mighty Mouse in de recyclebakken van school, klaar om gesloopt te worden door een klasgenoot - die ik welliswaar tegenhield want misschien deed de muis het nog? (ik heb ook nog een muis nodig). Ja hoor, hij werkt! En goed ook, draadje inderdaad aan de korte zijde. Maar zelfs met de nieuwste software en macbook werkt deze muis perfect!

Ik moest wel even wennen met dat scrollwiel maar dit bevalt mij eigenlijk wel, soort fidget toy tijdens het scrollen (heb de functie gegeven dat alleen horizontaal en verticaal scrollen werkt).
Ook weet ik natuurlijk niet hoe intens iemand met deze muis is omgegaan, voor 't zelfde geldt heeft deze muis al die tijd in een kast gelegen en heeft niemand er meer naar gekeken tot nu.

Ook de klik is een goeie klik, wel een beetje een luide klik, net zoals de toetsenborden van apple. Dat je zo in een collegezaal hoort wanneer iemand met een macbook aan het typen is. haha.

Heb jij ook een Apple Mighty Mouse?