Gigabyte AORUS Radeon RX 9070 XT ELITE Review
14 maart 2025, laatste update op 14 maart 2025, 118 views
Rapporteer
Product gekocht
Ik heb de kaart mogen bemachtigen voor een hele mooie prijs van 899,00 euro. de kaart kwam aan in een ademinnemende verpakking en ziet er van binnen ook prachtig uit. de kaart is koel en kan makkelijk overklokt worden. hij past netjes bij mijn build met zijn minimalistische maar toch aantrekkelijke RGB. de 3x 8 pin design zorgt ervoor dat je gerust kan gamen en slapen. De tdp van 340W helpt ook bij het overklokken van de kaart en is zeker een aanrader als je het met een mooie aanbieding kan aanschaffen!
Pluspunten
- Launch prijs bij Azerty
- Anti sag
- minimalistische RGB
- 3x 8pin
- genoeg koeling voor OC mogelijkheden
Minpunten
- coilwine bij stardup shutdown
- duurder dan de competitie