€ 268,99 bij NBB.com

Gigabyte X870 AORUS ELITE WIFI7 Review

13 maart 2025, laatste update op 13 maart 2025, 38 views Rapporteer
Product gekocht 0

De Gigabyte X870 AORUS ELITE WIFI7 is een krachtig en stabiel moederbord met uitstekende prestaties en moderne connectiviteit. WiFi 7 en 2.5G LAN zorgen voor snelle netwerken, terwijl de stevige VRM-koeling en PCIe 5.0 M.2-ondersteuning ideaal zijn voor gamers en creators. Het BIOS is overzichtelijk, maar kan nog iets verfijnd worden. Een extra PCIe 5.0-slot zou welkom zijn, maar overall een topkeuze voor een toekomstbestendig systeem!

Pluspunten

• BIOS
  • Heatsinks
  • WIFI 7
  • M.2 Slot
  • Design

Minpunten

• geen

Ik gebruik de Gigabyte X870 AORUS ELITE WIFI7 nu een paar weken en ben er echt tevreden mee. De installatie was super eenvoudig, alles paste meteen goed en het BIOS was direct up-to-date.

Wat me meteen opviel, was hoe stabiel het systeem draait. Geen rare crashes of incompatibiliteiten, gewoon plug & play. De VRM-koeling doet duidelijk z'n werk, zelfs bij langere gaming-sessies blijft de temperatuur goed.

WiFi 7 is een leuke bonus – ik was eerst sceptisch of het echt veel zou uitmaken, maar de snelheid en stabiliteit zijn merkbaar beter dan mijn vorige moederbord. Daarnaast is de 2.5G LAN-poort perfect voor wie liever bekabeld werkt.

Qua uitbreidingsmogelijkheden zit je ook goed. Genoeg USB-poorten, M.2-slots en de RAM-compatibiliteit is uitstekend. Ik draai nu op 64GB DDR5 zonder issues.

Kortom, een aanrader voor wie een betrouwbaar, snel en toekomstbestendig moederbord zoekt. Ik heb geen spijt van mijn keuze!

Heb jij ook een Gigabyte X870 AORUS ELITE WIFI7?