€ 201,- bij Twaiko

MSI MPG A1000GS PCIE5 Review

11 maart 2025, laatste update op 11 maart 2025, 47 views Rapporteer
Product gekocht 0

Prima voeding voor mijn situatie, geleverd met 2x 12VHPWR i.p.v. 1x ten opzichte van de MPGA1000G (zonder S), zou niet zo snel weten waar je die voor nodig hebt, maar je hebt in ieder geval een reserve 12VHPWR kabel. Let wel op; je hebt dus problemen als je naar een 3x PCIe GPU gaat(of hebt) met deze voeding en ook nog EPS/CPU connectors nodig hebt (in mijn geval geen probleem). Ik zie in de vorige versie van deze voeding beklag over stugge kabels, ze hebben geluisterd want heb nog nooit zo makkelijk een voeding geïnstalleerd.

Pluspunten

• Vrij licht
  • Soepele kabels, makkelijk te installeren
  • Iets langere 12VHPWR pins op de connector

Minpunten

• weinig CPU/PCIe connectors

extra feitje: Als ik de 12VHPWR kabel vergelijk met de 3xPCIe naar 12VHPWR geleverd bij mijn MSI inspire 5080, dan zijn de pinnen op de connector van de voeding kabels +/- 1mm langer dan die geleverd bij de GPU kabel.

mijn mening: De silent mode zie ik het nut niet zo van in, merk dat de PSU aardig warm word met de knop ingedrukt en het geluid is al niet veel, helemaal ten opzicht van de AIO en GPU, lijkt me verstandiger deze niet te gebruiken en je PSU gewoon voldoende gekoeld te laten.

Al met al prima voeding en we zullen zien hoe deze het op houd.

Heb jij ook een MSI MPG A1000GS PCIE5?