Fijne tandenborstel met druksensor en veel verschillende programma's en die ook nog erg stil is. Jammer dat hij zo snel kapot gaat. Na circa 2 jaar begon hij meer geluid te maken. Dat werd steeds een beetje erger, totdat het na 2 jaar en 8 maanden luider klonk dan mijn Oral-B tandenborstel die ik jaren lang zonder problemen heb gebruikt. Op dat moment stopte de druksensor ook met werken.
Het pinnetje waar je het mondstukje op schuift zit erg los. Op internet en van een collega hoorde dat dit wel vaker voor komt.
Ik had hem gekocht in de Philips MyShop en moest dus voor garantie bij Philips zelf zijn. Zij repareren geen tandenborstels vanwege hygiëne (begrijpelijk) maar willen hem ook niet omruilen. Ze geven toe dat het pinnetje fragiel is en geven alleen 10% korting op de aanschaf van een nieuwe tandenborstel.
Voor een tandenborstel van €180 vind ik de levensduur veel te kort en de service van Philips zelf onder de maat. Ik ben terug naar Oral-B.
Update: op YouTube zijn diverse videos te vinden van mensen met precies dezelfde klachten als ik heb, en ook hoe je de tandenborstel kan repareren; de beste video vond ik
deze.
Ook bij mij was het schroefje in de kop los getrild en was er geen speling meer tussen de spoel en de magneet. Ik heb het schroefje in de kop en het schroefje aan de achterkant dat de spoel vast houdt vastgezet met wat Loctite.