Heb deze speaker nu iets meer dan een jaar gok ik.
Mijn vorige speaker set is
deze set.
Ik wilde graag nieuwe speaker zonder wubwoofer en heb bij mediamarkt een aantal rond dezelfde prijsklasse geprobeerd. Deze waren mooi en er kwam goed geluid uit.
Dit was wel echt een upgrade na mijn andere speakers.
Ik gebruik de set voor muziek, media en games.
Er komt altijd fijn geluid uit.
Muziek en Games gebruik ik de Steelseries software voor, films worden gekeken via een chromecast in mijn 2e hdmi ingang van mijn monitor, welke met de meegeleverde kabel aan de speaker verbonden is.
Er komt altijd goed geluid uit maar met de software wordt het geluid nog beter. De boxjes zijn duidelijk bedoeld voor gaming en dat is te merken aan de vele presets
De bass is ook prima voor boxjes zonder subwoofer. Ik woon met andere mensen in een huis dus een subwoofer is voor mij ook niet nodig, deze bass is hard en helder genoeg.
Gaat prima hard zonder dat het geluid lelijk begint te worden. Heb hem met het schrijven van de review even helemaal open gezet en m'n geluid blijft helder t/m het moment dat het volume erg onprettig wordt.
Je kan makkelijk wisselen tussen koptelefoon modus - bluetooth en aux. Ik gebruik ze niet vaak omdat ik dit regel met de software van Steelseries.
Het volume draaiknopje is handig maar verder niet bijzonder. Het volume regel ik 9 vd 10 keer met de computer of de chromecast zelf.
Lampje onder de box verraad in welke modus je zit, dit kan je makkelijk uitzetten door 2x op het knopje te drukken.
Heb er weinig negatiefs over te melden. Misschien de prijs, er zal voor 130 euro vast nog wel iets beters zijn.
Over mij om rekening mee te houden:
Mijn Pro's: normale gozer met een normaal budget
Mijn con's: Steelseries fanboy, geen audiophile, geen aparte geluidskaart.
Over de speakers: zoek jij mooie, niet te grote speakers met goede bass zonder subwoofer. Dan kan dit wel eens een goede keuze zijn als de prijs je aanstaat.