€ 769,- bij MediaMarkt

Samsung Galaxy Book4 Edge NP750XQA-KB2NL Review

25 februari 2025, laatste update op 25 februari 2025, 488 views Rapporteer
Product gekocht 0

Zeer geschikt voor cpu intensieve programma's.

Pluspunten

• AI
  • multitasken
  • Kan alle programma's aan.

Minpunten

• accu is aan de mindere kant

Ik wil voorop stellen dat de Galaxy Book4 Edge eigenlijk uitsluitend voor werk bedoeld is. Op andere gebieden zal het niet uitblinken en vaak tekort schieten waardoor het ondergewaarder zal worden. Ik zeg dit omdat het een geïntegreerde gpu heeft die goed is voor programma's, bestanden en andere processor eisende taken maar niet voor gpu intensieve taken zoals gamen en 3d rendering. Ik neem de laptop standaard mee naar werk en gebruik het voor bestanden, excel en AI natuurlijk. Dat gaat zeer goed en ik ben er erg tevreden over. Ik laat veel programma's open ook als ik het even niet gebruik zodat ik snel kan schakelen. Dit is geen probleem met de book4 edge omdat het over 16 gb ram beschikt en daarom veel aankan. Als je een laptop zoekt voor werk, is dit een hele goede keus, voor overige zaken zijn er betere alternatieven.

Heb jij ook een Samsung Galaxy Book4 Edge NP750XQA-KB2NL?

Goede review. Ik heb alleen een vraag over de usb-c poort, ik kan het nergens vinden, maar kun je met één usb-c kabel opladen én over dezelfde kabel video uit naar een dubbele monitor daisychainen?