€ 1.094,26 bij Amazon.nl Marketplace

Gigabyte AORUS FO32U2P Review

JASmini
23 februari 2025, laatste update op 23 februari 2025, 41 views Product gekocht

Gigabyte AORUS FO32U2P

Een geweldige monitor met alle toeters en bellen die je als creator of gamer zou willen hebben.
Daar betaal je wel flink voor, en OLED is ook wat vermoeiender voor je ogen dan een traditioneel scherm. Ik raad de monitor aan maar ik denk niet dat iedereen hem nodig heeft.
Met 240hz is het geweldig voor gamen en omdat je ook speciale settings hebt voor adobe kleuren is hij ook uitstekend voor proffesioneel gebruik.

Pluspunten

• 240hz is een gamechanger
  • 32 inch is geweldig voor gamen
  • 4k is superscherp
  • OLED ziet er goed uit
  • kleur standen voor werken met Adobe
  • Fijn menu met settings
  • G synch

Minpunten

• Oled is meer vermoeiend voor je ogen
  • Je zou een goedkoper alternatief kunnen kopen

Ik was op zoek naar een droommonitor. Een monitor die ik voor een hele lange tijd zal houden.
Toen kwam ik uiteindelijk op deze uit. 240 fps is echt geweldig. Vooral schiet en racespellen voelen veel beter aan. Voorheen was ik 60fps gewend en dat voelt nu dus als 30.
4k was ik al gewend maar op een 32 inch Oled scherm is het gewoon nog mooier.
Ook vind ik de interface van de monitor heel prettig. Je hebt verschillende settings waaronder een modus speciaal voor werken met adobe software. Dus deze monitor is naast gamen ook geschikt voor professioneel gebruik. Deze monitor heeft gewoon alle toeters en bellen die ik kon verzinnen.
Dat mag ook wel want je betaald er flink voor. Ook moet ik zeggen dat OLED meer vermoeiend is voor je ogen dan een standaard display.

Heb jij ook een Gigabyte AORUS FO32U2P?