Baseus Amblight Review
17 februari 2025, laatste update op 25 juni 2025, 258 views
Rapporteer
Product gekocht
Ik heb deze powerbank gekocht voor mijn Steam Deck. Kort gezegt; dit is een uitstekende aankoop en ik kan het jouw aanraden.
EDIT: Baseus 30.000 mAh modellen met modelnummer: BS-30KP365 met een serienummer dat eindigd met 0 t/m 9 of de letter D worden teruggeroepen! Fire hazard!
Pluspunten
- Overvloed van USB-A poorten voor al jouw telefoons.
- Prima powerbank voor je handheld (Steam Deck bijv.)
- Goede capaciteit, 26800mAh. Er zijn luchtvaartmaatschappijen die max 26800mAh LiPo's accepteren.
Minpunten
- Slechts één USB-C poort. Voor mij nog geen probleem geweest, maar dit is use-case afhankelijk.
- Niet de goedkoopste.
Uiterlijk
Zoals te verwachten van een powerbank is het uiterlijk niet het hoogstandje van ontwerp. Daarentegen vind ik dit ook niet heel belangrijk, zolang het maar werkt naar behoren. De behuizing is zwart met een reliëf voor een beetje extra grip. Het blauwe lensje is een bescherming voor een beeldscherm. Hierop wordt het percentage getoont zodra er op de power-knop word gedrukt.Functies
De powerbank heeft vier USB-A poorten, één USB-C en een iPhone poort. Het apparaat laadt op door middel van de USB-C poort. Met behulp van een speciale USB-C lader(dus net een USB-A lader met een USB-A naar C adapter kabel) laadt hij ook erg snel op. Met zowel de lader van mijn laptop of de Steam Deck is het in een uur of drie weer vol. Hoe snel dit gaat is natuurlijk afhankelijk van jouw netadapter.Prestatie
Voor het volledig opladen van mijn Steam Deck (LCD) duurt het iets minder dan twee uur. Met een batterij van 40Wh kan ik daar wel 4-8 uur mee gamen afhankelijk van de belasting. Als ik er een berekening op los laat;
15.3V * 1.5A = 22.9W
40Wh / 22.9W = 1.75... h
In ongeveer een uur en drie kwartier heb ik weer een volle Deck. Dit komt overeen met mijn ervaring. Met een powerbank van 65W kan ik;
65W / 22.9W = 2.84.. 1/h
2.84 / 1.75h = 1.62 keer volledig laden.
Met een volle powerbank zou ik mijn Deck anderhalf keer volledig kunnen laden. In mijn ervaring kan dat tot wel bijna twee keer volledig. Ik denk dat de powerbank meer capaciteit heeft dan in de specs word aangegeven.Conclusie
Ik ben hartstikke blij met de aanschaf. Als jij op zoek bent naar een powerbank voor je handheld, of uiteraard jouw telefoon, is dit een prima keuze om te overwegen.