Gigabyte AORUS FO32U2P Review
15 februari 2025, laatste update op 15 februari 2025, 116 views
Rapporteer
Product gekocht
De aorus F032U2P is een fantastische monitor met 4k display tot wel 240Hz. De DisplayPort 2.1 futureprooft je game setup. De razendsnelle verversingssnelheid en de hoge kwaliteit maken dit tot een zeer capabele monitor voor de hardcore gamers onder ons. Het glanzend display geeft met zijn 1.500.000:1 kleurenratio de meest vibranten kleuren weer die ik tot nu toe in een monitor heb gezien. De ruime hoeveelheden aan aansluitingen zorgen ervoor dat jij al jouw consoles kan aansluiten aan de monitor.
De stevige monitor standaard geeft het vertrouwen, dat mijn monitor niet zomaar om zal vallen.
De displayport kabel die meegeleverd is, is erg kort houd hier rekening mee!
Eind oordeel 8/10
Pluspunten
- zeer helder qd- oled display
- stabiele steun voor het dragen van de monitor
- Displayport 2.1 voor toekomstige titels
- ingebouwde speakers
- goede kleur afstelling zeer goed
- met 0,03ms snelle response tijd.
Minpunten
- qd oled geeft letters niet altijd even scherp weer
- ingebouwde speakers geven niet het helderste geluid
- spiegelend scherm weerkaatst veel licht
Eind oordeel 8/10