€ 317,- bij bol Plaza

Huawei Watch D2, Grijs (Zwart) Review

LeenHor Newbie
11 februari 2025, laatste update op 12 februari 2025, 140 views Product geleend

Huawei Watch D2, Grijs (Zwart)

Prima af te lezen tijdens het sporten.
Accurate bloeddrukmetingen.
Gezondheidsrapportage in de app.
Zeker een week accuduur, ook bij veel metingen.

Pluspunten

• Prima bloeddrukmeter
  • Lange accuduur
  • ECG en SPO2 optie

Minpunten

• Niet geschikt om mee te zwemmen

Ik kreeg de mogelijkheid om de Huawei Watch D2 2 weken te testen. De belangrijkste reden om hieraan mee te doen was, een flexibele manier om mijn bloeddruk te meten. Zeker in combinatie met het sporten, vooral stevig wandelen en fietsen. Uit ervaring weet ik dat mijn bloeddruk zakt na een stevige inspanning en omdat ik medicijnen slik tegen hoge bloeddruk kan die wel eens te laag worden en nu kan ik het makkelijk en overal meten. En ik zie dat de metingen een goeie indicatie geven van de bloeddruk. Bij een vergelijk met een echte bloeddrukmeter gaf hij bijna dezelfde waardes aan. Je moet je wel aan de opgegeven instructies houden, naar die gelden ook bij de echte bloeddrukmeters. De batterij houdt het zeker een aantal dagen vol, ook met het registreren van sportactiviteiten van uren en bloeddrukmetingen van een dag. En hij is snel weer opgeladen.

Heb jij ook een Huawei Watch D2, Grijs (Zwart)?

Leuke review. (y)
In welk opzicht zijn de ECG en zuurstofverzadiging opties?
En werken die functies goed?

[Reactie gewijzigd door keuringsdienst op 11 februari 2025 18:44]

Voor een ECG moet je je vinger tegen het onderste knopje houden en na 30 seconde is de ECG gemaakt.
Je krijgt dan een reactie of er afwijkingen zijn. Voor de zuurstofverzadiging moet je arm op tafel leggen en na 15 seconde is de meting klaar. Ik heb hier boven bij de foto's van allebei nog een schermafdruk gezet.
Ik denk dat ze goed werken.