Soundcore Rave 3S Review

5 februari 2025, laatste update op 5 februari 2025, 113 views Rapporteer
Product gekocht 0

Degelijke party-speaker met één belangrijk nadeel

Pluspunten

• Geluid
  • Bouwkwaliteit
  • Extra instellingen via app

Minpunten

• Veel ruis bij gebruik draadloze microfoon

3 van 5 sterren (Voldoende)
Algemeen / pro's:

Degelijke (zware!) party speaker met een uitstekend geluid, het ding kan ook echt hard!
Handige extra instellingen via de soundcore app en een opvallend goed werkend AI systeem (met 1 druk op de knop) om stemgeluid uit liedjes te halen, optimaal voor Karaoke.
Meerdere speakers zijn te koppelen voor stereo.

Helaas
Het grote nadeel is dat de bijgeleverde draadloze microfoons bij gebruik (vooral als je praat zonder muziek) een onacceptabele hoeveelheid ruis laten horen.
Navraag bij Soundcore leert dat dit een bekend probleem is maar dat hier op dit moment nog geen oplossing voor bestaat. NB: de helpdesk reageert snel, adequaat en eerlijk, dat moet ik ze nageven.
Het aansluiten van een eenvoudige bedrade microfoon geeft dit probleem niet.

Omdat ik deze unit met name ook kocht voor de draadloze microfoons heb ik besloten hem weer te retourneren. Ik hoop dat Soundcore het probleem kan fixen. Als hier bevestiging van is worden de 3 sterren er 5 en ben ik zeker opnieuw geïnteresseerd in deze verder prima speaker.

Heb jij ook een Soundcore Rave 3S?

Ik vind het het geven van een score van 3 punten alleen om de microfoons, terwijl je de rest beschrijft als goed, niet realistisch als je bij goed werkende microfoons 5 sterren zou geven.