Dreame X40 Ultra Complete White Review
De eerste maand super tevreden. Weet goed de snoeren te herkennen, deelt de ruimte met ai en camera goed in, herkent kleden. Je kan de natheid van de dweil instellen, intensiteit , de boost bij het stofzuigen van de kleden.
Pluspunten
- Weinig decibel
- Ruimte duidelijk ingedeeld
- Stofzuigen en -of dweilen
Minpunten
- Herkent geen poep ongelukje
- Duur
- Vanuit coolblue geen vergoeding mbt ongeluk
3 van 5 sterren (Voldoende)
de eerste maand zoals ik al aangaf super tevreden. echt een hulp die iedere dag de globale schoonmaak doet van de vloer. 1 keer in de week doe ik zelf alle hoeken met stofzuiger en daarna dweil op onze plavuizen vloer. het enige waar ik wat minder tevreden over was, was dat door de wollen kleden te stofzuigen de afvoer naar het afzuigstation niet heel lekker liep dus moest ik het wol eruit trekken (zijn nieuwe kleden,dus daar kan het aan liggen). Echter was 3 weken geleden de hond niet lekker en heeft ‘s nachts blijkbaar een drol gedaan op het kleed. de hele vloer was bezaaid. ik had juist deze uitgekozen om te zorgen dat de hij alle obstakels herkent. Coolblue voert onderzoekskosten door en vergoed ook niet de schoonmaak. leg je zoveel geld neer! en herkent hij dus alsnog geen drol van de hond. ik ben op dat vlak zeer teleurgesteld. de laatste keer dat ik vertrouw op het herkennen van obstakels.