Imou RV3 Review
29 januari 2025, laatste update op 29 januari 2025, 68 views
Rapporteer
Product geleend
Schoonmaakprestatie is boven verwachting. App is erg makkelijk in gebruik en alles is makkelijk in te stellen. Met name met het leegzuigen in het station geeft een erg hard geluid.
Pluspunten
- Mooi design
- Makkelijke app
Enige tijd nu deze robotzuiger en dweil in gebruik. We hadden het geluk dat we deze mochten testen. Met 3 kleine kinderen leek me dit echt ideaal. En dat is wel uitgekomen. Toen hij binnenkwam vond ik hem erg groot maar toch is het een mooi ontwerp en misstaat het niet in de kamer. Men moet niet verwachten dat je nou zelf helemaal niet meer hoeft te stofzuigen of dweilen. Met grote zwaardere vlekken zal het niet volledig verdwijnen. Ook niet in de zwaarste stand maar het bijhouden is echt perfect. Ik stofzuig en dweil nu gemiddeld 1x in de week zelf heel goed ipv elke dag. Deze robot staat dus echt dagelijks aan, soms meerdere keren zelfs. Ook boven door de slaapkamers is ideaal. Hij kan 3 kaarten opslaan dus de zolder pakt hij ook mee. Zo fijn om niet meer onder het bed te prutsen, nu altijd stofvrij. Hij maakt wel veel geluid, rustig op de bank tv kijken terwijl hij het werk doet is er niet bij. Het afzuigen na de tijd maakt ook veel geluid. Verder echt top, bespaart me heel veel tijd.