korte review, en weinig info ben ik bang. maar goed het is dan ook afgeleid van zelf installeren bij een klant en eenmalig gebruik?
ik weet niet hoe jij hem hebt ingesteld? maar ik heb dat ding in 30 minuten helemaal ingesteld?
ik heb 5 apparaten op mijn kamer en 2 op zolder aangestuurd met dit ding.
wil ik tv kijken moet ik de tv aan hebben + op ext 1 & ziggo kastje aan & surround set aan + op aux output. ik druk op 1 knop en mijn tv gaat aan op ext 1 + ziggo gaat aan + surround gaat aan op aux. en zet ik het uit met 1 knop dan gaat alles uit op 1 knop.
wil ik xbox dan precies hetzelfde 1 knop tv+hdmi1 & surround op aux en xbox aan.
wil ik films kijken, tv+kanaal & wd tv live aan + surround op digitaal in.
zelfde op de zolder.
en nog steeds alles met 1 knop aan en uit hoor. heel af en toe mijn wd tv die niet uit wilt of surround die niet op digitaal in wilt bij de wd tv live, maar thats it. even klikken op de help toets en done, kost geen eens moeite want het is simpel ja en nee antwoorden (knopje touch).
+ afstandsbediening gaat op accu, dus geen: verrek batterijen leeg, maar gewoon terug in de cradle leggen.
+ alles is verlicht en wordt verlicht als je de afstandsbediening een beetje beweegt, dus niet eerst op een toets drukken of zo.
+ 250.000 ondersteunde apparaten, en je kan er zo veel als je wilt toevoegen op je remote en dat geldt ook voor aantal acties (tv kijken, gamen zulke dingen) wat niet geld voor de andere remotes van logitech
tis maar wat je ervan vind na 1x gebruikt te hebben. maar ik weet dat ik niet meer zonder me harmony wil. ik raad het andere zelfs aan die ik zie klungelen met 3+ remotes....
maar goed ieder zijn eigen ervaring he

wat bedoel je trouwens met 2x dezelfde activiteit uitvoeren? 2x tv kijken? (wat ik dus wel heb, eigen kamer en de zolder).
edit: ik heb die 535 ook ergens slingeren, licht reageert maar half (toetsen enz) en het schermpje is zwart wit en zo slecht ingedeeld als het maar kan, dat was voor mij dus een echte miskoop
[Reactie gewijzigd door Taurnil op 26 juli 2024 01:34]