Blaupunkt Bluebot Xtreme Review
20 januari 2025, laatste update op 20 januari 2025, 87 views
Rapporteer
Product gekocht
Prima product zolang je geen problemen heb maar als je support nodig hebt dan ben je de pineut! Mijn ervaringen met de service afhandling is ronduit slecht en zal hierdoor nooit meer een Blaupunkt product kopen.
Minpunten
- After sales
- Garantie service
1 van 5 sterren (Waardeloos)
Slechte service ooit, zal hierdoor nooit meer een Blaupunkt product kopen!
Nieuwe Xtreme bluebot stofzuiger robot gekocht. Vanaf aankoop al error in de Bluebot app wanneer je de dustbin verwijder.
Nu al maanden met remote support bezig om dingen uit te voeren en meerdere keren mijn verhaal moeten uitleggen omdat vaak iemand anders de communicatie behandelde.
Op advies van Blaupunkt support de robot laten opsturen via de leverancier (alternate.nl) naar de repair center. Ruim een maand moeten wachten tot ik het product weer terug had en nog steeds met zelfde probleem.
Het rapport van de reparatie center gaf alleen aan dat ze niets hebben kunnen vinden. Waarschijnlijk alleen "mechanical" basis test uitgevoerd...
Wederom weer in contact met Blaupunkt support, wederom robot gereset, Bluebot app verwijderd en opnieuw geinstalleerd. Alles uitgevoerd maar nog steeds Frimware_Dustbin_Out errors.
Blaupunkt support weet het niet meer en vraagt mij wederom om de robot dan maar nog eens op te sturen waarbij de kosten voor de klant is wanneer ze niets kunnen vinden....
Heb ze verteld dat dat geen optie is en zeker niet klantvriendelijk voor een splinternieuw product.
Product is prima zolang het werkt zonder problemen maar als er wat is dan ben je de pineut want support denkt niet in een klantvriendelijk manier en geen respect voor de klant zijn tijd en effort.