Sandisk Cruzer Slice 16GB Zwart Review
Ik heb deze usb-stick aangeschaft, omdat ik er een nodig had, met veel ruimte. deze was gewoon het goedkoopste en Sandisk is over het algemeen een goed merk, dus ik dacht kopen die handel
nadat ik de usb stick inplugte, deed hij het gelijk, en kwam er geen vervelend U3 menu, dat bij mijn vorige stick er wel opstond.
De stick is veel sneller dan ik had verwacht voor 20 euro, zo'n 20 mb/s lezen en 5 mb schrijven.
De bouwkwaliteit is goed te noemen, de stick voelt heel stevig en robuust. je hoort alleen wel als je hem schudt, wat geratel, dat waarschijnlijk komt doordat het een schuifmechanisme is. het schuifmechanisme voelt verder ook stevig aan, en zorgt ervoor dat je geen kapje meer nodig heb dat je kan kwijtraken.
over het algemeen ben...
Pluspunten
- Goede bouwkwaliteit
- Lekker vlot
- Schuifmechanisme
Minpunten
- De stick is een beetje groot (qua afmetingen)
- Hij rammelt vanbinnen
over het algemeen ben ik zéér tevreden met dit product, en het is zeker aan te raden.