ASUS ROG Zephyrus M16 GU603ZM-LS062W Review
18 januari 2025, laatste update op 18 januari 2025, 130 views
Rapporteer
Product gekocht
ik heb deze laptop 2 jaar gehad en ik had er geen spijt van dat ik deze had gekocht.
het is een goede kwaliteit laptop die je mee kan nemen voor school en kan gebruiken voor andere dingetjes. de prijs is ook prima te doen.
Pluspunten
- licht gewicht om mee te reizen
- goede prestaties
- goed scherm
- RAM geheugen is uitbreidbaar
Minpunten
- kan luid worden als je ermee gaat gamen of zware taken gaat draaien
deze laptop heeft veel goede eigenschappen zoals het frame van heel de laptop is van aluminium en het is ook nog eens licht in het gewicht.
je kunt hem makkelijk meenemen voor mee te reizen voor als je bijvoorbeeld naar school gaat of naar je werk.
het scherm kan helemaal plat op tafel voor bijvoorbeeld presentaties te doen en het heeft goede pixels.
de koeling is een groot pluspunt voor deze laptop want er wordt gebruik gemaakt van liquid metal op de cpu en gpu voor goede warmte geleiding en de fans zorgen ervoor dat de warmte eruit gaat maar er zit een minpunt aan deze fans en dat is als je ermee gaat gamen op turbo modus dan maakt hij veel geluid en dat kan storend zijn maar daarvoor kun je een koptelefoon gebruiken.
geluid is het beste in zijn klasse van andere laptops met dolby atmos en dolby vision.
webcam is 720p maar die vond ik zelf niet goed want het beeld was niet echt scherp.
voorderest is het een prima laptop om de dagen mee door te komen.