€ 29,90 bij bol

Corsair Harpoon RGB PRO FPS/MOBA Review

jorick2u Newbie
17 januari 2025, laatste update op 17 januari 2025, 60 views Rapporteer Product gekocht

Corsair Harpoon RGB PRO FPS/MOBA

Goede Budgetmuis die heerlijk in de hand ligt. Perfect voor rokende gamers die perongeluk in hun muis assen tijdens het gamen.

Pluspunten

• goedkoop
  • ligt lekker in de hand
  • vrijstaand scroll-wheel

Minpunten

• omlaag scrollen scrollt nu soms eerst naar boven (na 4jr.)
  • soms per ongeluk page up/down knop indrukken
  • ICUE

Heb deze muis sinds 2020. De Corsair Harpoon heeft een mooie prijs en ligt lekker in de hand. Zelf geen dubbelclick probleem of driver issues gehad, maar na een aantal jaar doet mijn scroll-wheel soms eerst 1 regel omhoog voordat ik omlaag kan scrollen. Ben niet de grootste fan van ICUE dus dat is een min. Het rubber op de zijkanten is na 5 jaar bijna dagelijks gebruik ook aardig versleten (natuurlijk).

Het vrijstaand scroll-wheel is als roker wel perfect, aangezien er geen as tussen kan vallen. Aangezien sigarettenas sowieso funest is voor onderdelen heeft deze muis het dus al lang volgehouden. Ik koop er waarschijnlijk nog een wanneer de problemen met deze te irritant worden.

Ondanks wat kleine probleempjes kan ik dus niet anders dan 5 sterren te geven voor deze topmuis. De aanrader voor alle rokers dus.

Heb jij ook een Corsair Harpoon RGB PRO FPS/MOBA?