AC Ryan ACR-HD50138 AluBox Zwart Review
31 oktober 2006, laatste update op 31 oktober 2006, 327 views
Rapporteer
Heb deze box nu een weekje en moet zeggen dat hij heel goed bevalt, werkt heel erg goed, warmte wordt ook goed afgevoerd door de behuizing. Er zitten ook genoeg kables bij om alles aan te sluiten, schroeven ed worden ook allemaal bijgeleverd, erg netjes. Het inbouwen ging iets minder, omdat de schroefjes aan de buitenkant nogal moeilijk los en vast te schroeven waren bij mij. Maar verder pas het allemaal goed en werkt het heel erg best. Verder de snelheid nog niet echt kunnen testen omdat er nu een schijf inzit die al niet erg betrouwbaar meer is en dus moeilijk te testen is op snelheid. Maar tot zover ik het heb kunnen zien is het allemaal heel goed. De behuizing ziet er ook goed uit en de standaard die er bij zit is ook erg netjes, past ook erg goed. Al met al een goede behuizing voor een zeer goede prijs
Minpunten
- Schroefjes buitenkant erg stroef