€ 111,04 bij Amazon.nl Marketplace

MSI MAG A850GL PCIE5 Zwart Review

12 januari 2025, laatste update op 12 januari 2025, 102 views Rapporteer
Product gekocht 0

De MSI MAG A850GL PCIE5 is een toekomstbestendige en compacte voeding, perfect voor moderne builds dankzij ATX 3.0 en PCIe 5.0 ondersteuning. Met een volledig modulaire opzet en efficiënte prestaties biedt deze 80 Plus Gold-gecertificeerde voeding een goede balans tussen prijs en kwaliteit.

Pluspunten

• Compact formaat
  • Hoge efficiëntie (80 Plus Gold-certificering).
  • Kabelmanagement ivm platte kabels
  • ATX 3.0 en PCIe 5.0
  • Prijs

Minpunten

• Fan maakt meer geluid dan verwacht bij belasting.

Voor mijn nieuwe setup koos ik de MSI MAG A850GL PCIE5 als voeding, mede vanwege de toekomstbestendigheid door ATX 3.0 en PCIe 5.0 compatibiliteit. Efficiëntie was een belangrijke overweging, en met de 80 Plus Gold-certificering biedt deze voeding een goede balans tussen prestaties en betaalbaarheid.

Wat direct opvalt bij het uitpakken, is het compacte formaat van de voeding, wat een verrassing was, maar wel prettig voor de installatie in kleinere behuizingen. De modulaire opzet en platte kabels maken kabelmanagement eenvoudiger, hoewel de kabels enigszins stug zijn, vooral bij de ATX-aansluiting. Een slimme toevoeging is de PCIe-kabel met een gele markering, zodat je meteen ziet of deze goed is aangesloten.

In gebruik levert de voeding stabiele prestaties, maar de ventilator maakt bij belasting meer geluid dan ik had verwacht. Hoewel niet storend voor mij, is het iets om rekening mee te houden. Voor een iets hogere prijs wordt vaak verwezen naar de MSI MPG A850G, die stiller is en over premium componenten beschikt. Toch biedt deze compacte MAG-variant precies wat ik nodig heb: betrouwbaarheid, efficiëntie en een nette prijs.

Heb jij ook een MSI MAG A850GL PCIE5 Zwart?