Jamo C 912 Review
5 januari 2025, laatste update op 5 januari 2025, 102 views
Rapporteer
Product gekocht
Geluid klinkt mooi en zuiver, goede bouwkwaliteit, er valt niet veel aan te passen aan de subwoofer maar dat is niet echt een probleem voor mij.
Pluspunten
- Kan vrijwel elke kamer goed vullen
- Degelijke bouwkwaliteit
- Geluid klinkt mooi en helder
- Explosief gevoel bij films
Minpunten
- Duurt soms lang om aan te slaan
- Geen optie om 'altijd' aan te staan
- LED lichtje aan voorkant kan niet uit
Ik heb deze subwoofer gekocht omdat ik een nieuwe receiver onlangs heb aangekocht van Denon. De bouwkwaliteit van de subwoofer is wel van goede kwaliteit en het geluid klinkt ook zuiver. Voor mensen die op zoek zijn naar iets krachtig, bijvoorbeeld voor films, is hij ook een echte aanrader door de explosieve bassen. Het is natuurlijk een goedkopere subwoofer dus je zal niet hetzelfde effect hebben als een van Bowers & Wilkins, maar voor mij is dit zeker voldoende.
Het enige ding waar ik mij aan erger bij deze subwoofer is de tijd dat hij nodig heeft om aan te slaan,
de subwoofer staat eigenlijk altijd in een 'auto' stand, waarbij hij enkel zal aangaan wanneer er een signaal doorkomt. Ik heb al gehad dat het wel 20 seconden duurde voordat hij aanging. De 'auto' stand kan je niet uitzetten, het is enkel auto/uit. Je moet je zeker geen zorgen maken dat hij zal uitvallen bij het beluisteren van muziek of bekijken van een film, na 15 minuten inactiviteit schakelt hij pas uit.
Voor sommigen zal het ook wel irritant zijn dat er een rood/blauw lichtje constant aanstaat, deze kan je ook niet uitzetten maar opzich kan je het wel afplakken met iets moest het je storen. Voor mij is dit niet echt een probleem omdat hij niet in bijvoorbeeld een slaapkamer staat.
Eindoordeel:
Raad ik deze subwoofer aan? Ja, absoluut. Als je niet te veel geld wilt spenderen aan een subwoofer, of je wilt misschien een 2de subwoofer, is dit een zekere aanrader. Als je nu echt op zoek bent naar het beste van het beste, is het niet de beste optie.