AEG Animal 7000 Review
5 januari 2025, laatste update op 5 januari 2025, 257 views
Rapporteer
Product gekocht
Tevreden met mijn AEG stofzuiger - Prima prijs-kwaliteitverhouding!
Pluspunten
- Lichtgewicht
- Compact
- Weinig lawaai
Minpunten
- Moeite met hoge pollen tapijt:
Ik ben zeer tevreden met mijn aankoop van de AEG stofzuiger. Het apparaat doet precies wat het moet doen en ziet er bovendien leuk en modern uit. Er zijn een aantal belangrijke voordelen die ik zeker wil benoemen:
Voordelen:
Lichtgewicht: De stofzuiger is lekker licht, wat het gemakkelijk maakt om hem te manoeuvreren, zelfs in krappe hoeken.
Compact: Het apparaat neemt niet veel ruimte in beslag, ideaal voor kleinere opbergruimtes.
Weinig lawaai: Het geluidsniveau is verrassend laag, waardoor je zonder veel overlast kunt stofzuigen.
Turbo-stand: Met de turbo-stand kan ik ongeveer 15 minuten stofzuigen op een 80m2 woning, wat precies genoeg is voor een gemiddelde schoonmaakbeurt.
Nadelen:
Zwarte strepen: De houder heeft helaas wat zwarte strepen achtergelaten op de stofzuiger zelf, wat esthetisch niet ideaal is.
Moeite met hoge pollen tapijt: De stofzuiger heeft wat moeite met het schoonmaken van tapijten met hoge pollen, dus voor zulke oppervlakken is een krachtigere optie wellicht beter.
Al met al vind ik deze stofzuiger een uitstekende keuze qua prijs-kwaliteitverhouding. Hij presteert goed, is handig in gebruik en biedt veel waar voor zijn geld. Zeker een aanrader!