Asus ENGT430/DI/1GD3 (LP) Review

24 januari 2011, laatste update op 24 januari 2011, 113 views Rapporteer

Ik ben sinds een maand in bezit van deze Asus ENGT430/DI/1GD3 low profile videokaart.
Hiervoor maakte ik gebruik van een geïntegreerde nVidia GeForce 6150SE-videokaart voor mijn HP Pavilion Slimline s5310nl desktop.
De Asus ENGT430/DI/1GD3 low profile videokaart was voor mij de beste videokaart te verkrijgen, die trouwens niet echt geschikt is voor gamen. Maar het gaat hierbij om een low profile videokaart en zoals iedereen weet, loopt Nederland altijd achter met dit soort dingen.
En dan nu het resultaat van deze videokaart:
Ik zal het kort houden door alleen de cijfers van Windows Prestatie-index te schrijven:
Processor: berekeningen per seconde 6.3 van 7.9
Geheugen(RAM): geheugenbewerkingen per seconde...

3 van 5 sterren (Voldoende)

En dan nu het resultaat van deze videokaart:

Processor: berekeningen per seconde 6.3 van 7.9
Geheugen(RAM): geheugenbewerkingen per seconde 5.9 van 7.9
Grafisch: Bureaublad prestaties voor Windows Aero 6.5 van 7.9
Grafisch weergave voor spellen: prestaties voor zakelijke toepassingen en spellen in 3D ook 6.5 van 7.9
Primaire hardeschijf: overdrachtsnelheid van schijfgegevens 5.9 van 7.9

Nu mijn eigen oordeel:

Mijn pc werkt nu wel wat sneller, pixelprobleem in live video's is heel erg verbeterd maar nog niet zo goed als ik had verwacht. Ik eis veel.

Tot nu toe heb ik ermee battlefield bad company 2 gespeeld en het beeld viel zeker mee, het kan beter natuurlijk maar meer kan je op dit moment ook niet verwachten van een low profile videokaarten die op dit moment in Nederland te koop zijn.

Heb jij ook een Asus ENGT430/DI/1GD3 (LP)?