Gigabyte M28U Zwart Review
4 januari 2025, laatste update op 4 januari 2025, 42 views
Rapporteer
Product gekocht
Aan te raden voor de prijs. Helaas alleen wat nadelen van waar de OSD knop zit en het feit dat de OSD knop en power knop hetzelfde zijn en de kijkhoeken. Komt met (een beetje middelmatige) HDR, 4K en 144Hz. Wat m voor deze prijs aantrekkelijk moet zelfs met wat nadeeltjes.
Minpunten
- Genante locatie van de OSD knop
- Geen aparte power on/power off knop
- Kijkhoeken verkleuren het beeld snel
Al in al niet veel te klagen over dit product, ik ben gegaan van 1080p naar 4k dus ik ben erg blij ermee. Het scherm is natuurlijk ongeloofelijk scherp en verders is het 28inch formaat perfect voor mensen die met wat minder ruimte werken op hun bureau. Nou is het wel zo dat als je deze aan een arm mount en dan vervolgens boven een ander scherm plaatst dat je ongeloofelijk moeilijk bij de OSD knop komt, waarmee je ook het scherm moet uitzetten. Ik heb nog een ander scherm aan de rechter kan van dit scherm waar dus de OSD knop zit. Hierdoor kan ik amper tot niet bij de knop. Verders verkleurt het scherm afhankelijk van hoe hoog ie zit en hoe je kijkt. Verder komt het scherm ook met HDR wat een flinke upgrade is. Al in al, voor de prijs is het een aanrader.