Samsung RB53DG706AS9 Review
3 januari 2025, laatste update op 3 januari 2025, 336 views
Rapporteer
Product gekocht
Voor een gezinnetje van 5 volstond onze oude tafelmodel koelkastje en vriezertje niet meer :^) En dus op zoek naar een grote zuinige koelkast om weer een hele poos mee vooruit te kunnen. Dat lijkt geslaagd.
Pluspunten
- Mooi
- Ruim
- Efficiënt
- Groot
- Stil
Minpunten
- SmartThings vereist een account
- Verpakking
- Groot
Ik kan eigenlijk weinig negatiefs vinden over de koelkast zelf. Hij staat mooi in onze keuken, is ruim en is voorzien van een stille, zuinige compressor.
Met het bezorgen moet je zorgen dat je zeker weet dat hij door je deur past. Hier had de bezorging bijna niet door kunnen gaan. De bezorgers hebben hun best gedaan en het is uiteindelijk wel gelukt.
Ik zou graag inzicht in het verbruik en energieprofielen willen krijgen met SmartThings maar daar is een account voor nodig. Het schijnt wel te kunnen maar ik gebruik het niet. Dan maar via de P1 meter.
De verpakking is goed, maar wat irritant. Alle plankjes zijn voorzien van zelfklevende piepschuim die je er met moeite heel afkrijgt. Verder veel plastic die je weggooit bij ingebruikname. De verpakking is wel erg degelijk verzorgd verder.
Ik ben er tevreden over. Al met al hebben we 3x zoveel ruimte als voorheen en als de combi eenmaal op temperatuur is, verbruikt hij afentoe een poosje iets van 30W. Hij maakt daarbij lange rustige runs die je bijna niet hoort.