€ 20,50 bij DectDirect.NL

TP-Link LS1008G Review

1 januari 2025, laatste update op 1 januari 2025, 88 views Rapporteer

Prima product, heeft het bij mij voor ongeveer een jaar gedaan maar toen kreeg ik ineens problemen.
De LED's van de poorten gingen tegelijkertijd knipperen, en de switch deed zijn werk niet meer.

Pluspunten

• goed toen hij het deed
  • nooit naar hoeven om kijken

Minpunten

• na een jaar al stuk

2 van 5 sterren (Slecht)

kwam er achter doordat mijn ps5 die verbonden was met de switch steeds de melding gaf dat de ethernet kabel verbonden was. dus toch even gaan kijken naar de switch en ja hoor, knipperende poorten, en mijn PC had ook geen internet meer.

geprobeerd om nog de switch te resetten door hem van het stroom af te halen maar dat hielp ook niet. ging nadat de stroom weer terug was weer vrolijk door met knipperen. na 5 min of zo deed de switch het gelukkig weer.

maar de volgende dag start ik mijn computer weer op en ja, weer hetzelfde probleem. toch de switch maar weer wat langer van de stroom afgehaald, en gelukkig na het opstarten knipperde de lampjes niet meer, maar deed de switch helemaal niks meer.

zal hem misschien nog wel terugbrengen naar waar ik hem heb gekocht om te kijken of ze iets voor mij kunnen betekenen qua garantie.

kortom, een jaar van kunnen genieten zonder enkel probleem, 2 dagen achterelkaar knipperende lampjes gehad waarna de switch het toch weer even deed. En vervolgens legde de switch toch nog het loodje.

Heb jij ook een TP-Link LS1008G?