Tablet gekocht als opvolger van mijn Samsung Galaxy Tab S4 uit 2018 met een teruglopende accu.
Honor tablet heeft echter een zeer teleurstellend OLED paneel.
Bij gewone webshops ben ik nog geen bundel tegengekomen en op de Nederlandse Honor website is geeneens een webwinkel beschikbaar. De Duitse website van Honor heeft wel dus een store en je daar ook een bundel kan kopen maar geen idee of je vanuit NL ook daar kan bestellen.Heb je een idee waar ik deze zou kunnen kopen met de pen bij als bundel bv
Ik denk dat je een Samsung Tab A9 zal bedoelen want een Tab A4 is al iets heel ouds maar tja, Samsung is gewoon ontzettend duur geworden. Die A serie tablets van Samsung zijn dan wel goedkoper maar de schermen zijn niet al te fraai en ze TN panels gebruiken dus geeneens IPS. Zeker is het updatebeleid bij Samsung verder goed in orde maar ja, dat zet zich dan ook weer door in de prijzen.Zou het het waard zijn om hem te laten staan en een samsung tab A4 of een oneplus tab2 voor het update beleid.
Ik koop altijd hardglazen screenprotectors voor mijn tablets en dan die schermen goed beschermd zijn, plus ook altijd een stevige hoes er omheen.Ik maak me wel zorgen dat het scherm niet beschermd is.
Klopt!Neem aan dat je dan met zwartwaarden het beeld zelf bedoeld en niet de 2 balken boven en onder het beeld in het midden.