Transcend StoreJet 25M3 500GB Zwart Review
23 januari 2011, laatste update op 23 januari 2011, 74 views
Rapporteer
Sinds een paar maanden in bezit van de 640gb versie van de genoemde HDD. Tot nu toe zeer tevreden. Snel betrouwbaar ne lekker handzaam. 1 klein nadeeltje vind ik de bijgeleverde kabel: hij zit niet heel erg vast in de HDD dus hij kan weleens losschieten! Heb zelf nog geen usb 3.0 dus kan geen snelheid meeting posten maar ik zit wel op ong. 25 mb/sec bij kopieeren van bestanden van interne naar externe HDD.
Pluspunten
- Sinds een paar maanden in bezit van de 640gb versie van de genoemde HDD. Tot nu toe zeer tevreden. Snel betrouwbaar ne lekker handzaam. Heb zelf nog geen usb 3.0 dus kan geen snelheid meeting posten maar ik zit wel op ong. 25 mb/sec bij kopieeren van bestanden van interne naar externe HDD.
Minpunten
- 1 klein nadeeltje vind ik de bijgeleverde kabel: hij zit niet heel erg vast in de HDD dus hij kan weleens losschieten!