Gigabyte M32U Zwart Review
Al in al, heel blij met deze scherm. Vooral voor de 400e dat ik hem heb gekocht.
Beeldkwaliteit is niet iets om naar huis te schrijven….het is een 32”, 4K IPS scherm, maar vergeleken met de alternatieven, zoals de MSI MAG, vond ik het gigabyte net een slagje beter. De zwart is wat meer uniform, en de kleuren bevallen mij net zo goed. Daar zijn geen bijzondere features, maar dat hoeft wat mij betreft ook niet.
Pluspunten
Beeldkwaliteit zoals verwacht, prima Goedkoop vergeleken met alternatieven
Minpunten
Knop verstopt achter de scherm
Beoordeel deze review: