Gigabyte Aorus 16X ASG-53EEC64SH Review
19 december 2024, laatste update op 15 januari 2025, 107 views
Rapporteer
Product gekocht
De game laptop is een goeie game machine die alles kan runnen zonder problemen alleen zijn er wat nadelen aan deze game laptop zoals de behuizing maar daar kan ik wel mee leren leven en de rest is prima van de game laptop
Pluspunten
- Beeldscherm met hoge resolutie
- Goed mee te nemen voor school
- Goede specs voor een nette prijs
- Mooi design met leuke rgb verlichting
Minpunten
- Meer plastic behuizing
- Software van Gigabyte is niet goed
- Traag op batterij
- Kan wat luider worden als je ermee gamed of andere zware programma’s erop draait
Dit product wat ik heb aangekocht is een goed product alleen de volgende dingetjes vond ik wat minder:
Bouwkwaliteit is minder want meeste is plastic en het scherm is alleen van een bepaald ijzer soort en is wat sterker.
Intel processor van de 14 generatie is niet goed ontwikkeld vanwege de bugs en error codes waardoor er een te hoge voltage werd veroorzaakt waardoor de temperatuur te hoog werd en vervolgens oververhit raakte. ik heb het ondertussen al wel opgelost door in de bios de voltage te verlagen.
Het beeldscherm kan ik niet instellen op de tijd dat hij uitvalt.
Op batterij zijn de prestaties minder goed dan dat hij is aangesloten.
de software van gigabyte control center werkt niet heel erg goed want soms detecteert hij mijn laptop niet en kan ik niks instellen omdat het icoon van mijn laptop ineens weg is dat vind ik het grootste nadeel.