€ 829,- bij Coolblue.nl

reMarkable Paper Pro met Marker Plus en Book Cover Mosaic Weave Basalt Wit Review

Homer J.Simpson
8 december 2024, laatste update op 4 juli 2025, 29 views Rapporteer Product gekocht

reMarkable Paper Pro met Marker Plus en Book Cover Mosaic Weave Basalt Wit

Mooi apparaat, maar achteraf had ik denk ik beter de 2 kunnen aanschaffen. Verder wordt de ervaring steds slechter naarmate Remarkable updates doorvoert.

Pluspunten

• Echte papieren ervaring
  • Mooi apparaat

Minpunten

• Zwaarder dan verwacht
  • Conversie van schrift naar tekst gebrekkig
  • Zodra je kleuren gebruikt gewordt het een vreemde schrijfervaring
  • Na updates trager en haperend

2 van 5 sterren (Slecht)
Het apparaat werkte best goed toen ik hem net had. Alleen kleuren gebruik ik niet omdat dit een hele vreemde ervaring geeft: als je bijvoorbeeld in blauw wilt schrijven ipv zwart, wordt tekst eerst in zwart weergegeven en pas als je stopt met schrijven met een hoop omhaal geconverteerd naar zwart. Dit levert een haperende ervaring op die niet prettig is, waardoor ik dat eigenlijk nooit doe.

toevoeging 04/07/2025: Ondertussen zijn er een paar updates langsgekomen, en werkt het apparaat minder goed dan toen ik hem net had: schrijven is trager geworden, wisselen tussen pagina's gaat langzamer, gestures worden niet begrepen, en reageren op gestures in algemene zin is een stroperig en hit-and-miss proces. Ik vind dit niet passenbij een apparaat met dit prijspunt en ga klagen bij Remarkable.

Heb jij ook een reMarkable Paper Pro met Marker Plus en Book Cover Mosaic Weave Basalt Wit?