Specifiek besteld om op te hangen in een monitor arm, dus voor mij geen enkel nut voor een normale monitor voet. Dit is wel een aandachtspunt, bij deze monitor zit ook geen normale voet. Enkel een monitor arm om te bevestigen aan je bureau. Prettig is dat deze monitor arm wel in hoogte verstelbaar is.
Monitor komt goed mee tijdens het gamen, gsync is zorgt er voor dat het net allemaal wat soepeler afspeelt ivm mijn oude (niet Gsync) monitor.
Kleuren zien er prima uit, tot nu toe nog niet de behoefte gehad om deze handmatig te gaan afstellen.
HDR kortstondig getest, was weinig indrukwekkend, zag er zelfs slechter uit. Echter voor de prijs had ik ook geen enkele verwachting.
Werken op hoge refreshrate is heerlijk rustig aan de ogen.
Sommige mensen hebben last van backlight bleeding, mijn model heeft dit gelukkig niet.
Wel zijn er een paar kleine irritatie puntjes zoals een HyperX knalrode Displayport kabel.
Geen idee waarom, ik heb deze ook niet gebruikt komt de nette afwerking van mijn bureau niet ten goede.
De instellingsknop (joystick) zit aan de achterkant op een plek waar je niet perse heel goed bij komt. Ook zijn deze joystick knopjes vaak een gevoelig onderdeel wat kapot kan gaan.
Aandachtspunten:
- geen speakers (voor mij overigens geen probleem)
- geen normale voet
- een knalrode Displayport kabel (heb ik niet gebruikt)
- instellingen aanpassen met joystickje op de achterkant