Call of Duty: Black Ops 6, Windows Review

1 december 2024, laatste update op 1 december 2024, 134 views Rapporteer

De zoveelste (en duurste) COD in de reeks, naar mijn mening geen grote verbetering en sommigen zullen de oudere versies leuker vinden. Voor nu een matig zesje, wie weet dat het met wat upgrades beter gaat worden.

Pluspunten

• Grafisch
  • Movement

Minpunten

• Menustructuur
  • Prijs
  • Bugs
  • Te weinig zombie maps/variatie

3 van 5 sterren (Voldoende)
Gekocht met de BF deal (68 euro alsnog). Stevige prijs voor een game met aardig wat bugs.

Menu:
Complete chaos en vaak ook problemen om de settings goed te krijgen, zodat iedereen in je party elkaar ook kan horen

Grafisch:
Ziet er prima uit, maar weinig progressie in de afgelopen jaren en ook minder settings. Vermoedelijk om het voor de nieuwe gen. makkelijker te maken en beter speelbaar over een grotere range van apparatuur.

Audio:
Game geluid en voice is prima in orde, de chat kent weinig latency wat fijn is.

Movement
Bewegingen e.d. voelen zeer goed! ik denk wel het beste van alle reeksen van COD tot nu toe

Multiplayer:
Nog niet gespeeld

Campaign:
Nog niet gespeeld

Zombies:
Speciaal gekocht voor de zombies mode, deze kent nu 2 maps, waarvan 1 kleine map en een grote map.
De kleine map is aardig, grafisch is het prima, maar weinig progressie t.o.v. voorgaande jaren en kan qua maps en gameplay naar mijn mening niet tippen aan Black Ops Cold War Zombies. De hoeveelheid aan diversiteit van zombies en easter eggs waren geweldig. Ook de balans tussen vrijheid qua map/wereld en snelheid was naar mijn mening spot on. Daar is deze nieuwe zombies ook van Treyarch tot nu toe een stuk minder doordacht dan de 4 jaar oude game. Ik krijg er tot nu toe geen warm gevoel bij en het voelt wat herhalend en saai, ondanks dat vele online reviews een stuk positiever erover zijn. Ik vermoed dat dit komt door het falen van de zombie modes bij Vanguard en Modern Warfare II.

Gezien je bij steam al vrij snel niet meer kan retourneren, is het nu maar hopen dat de maps beter worden of er nieuwe goede maps/gameplay bijkomt en de Campaign mode of eventueel MP nog leuk is.

Heb jij ook een Call of Duty: Black Ops 6, Windows?

Met Multiplayer: Nog niet gespeeld. Wat speel je dan? Campaign? Zombies?
Dan kun je toch geen mening hebben over het spel element? Die komt pas in multiplayer en pas echt in ranked play. Maar goed.
Zoals je ziet in mijn review: MP, Campaign en dan Zombies waar ik hem voor gekocht heb. Daar is mijn oordeel dan ook over.