Zojuist geupdate!
Deze kast heb ik vlak na mijn 14e verjaardag gekocht, inclusief overige hardware met de bedoeling mijn eerste zelfgebouwde pc te maken. Ik twijfelde eerst toch nog tussen een iets goedkopere kast van Thermaltake en deze kast, omdat ik deze kast op deze leeftijd (ik dacht dat deze toen bij Azerty 116 euro was) best veel geld vond in combinatie met de overige hardware. Uiteindelijk ben ik toch voor deze kast gegaan omdat je er toch wel behoorlijk lang mee doet en dan ook wel een mooie kast met een goede air-flow wilt hebben. Ik heb zeker geen spijt van deze kast, ik heb hem nu al ruim 1,5 jaar in bezit en er is nog steeds niets defect of beschadigd (op krassen na natuurlijk). Ik heb hieronder even op een rijtje gezet wat ik van een aantal onderdelen vind:
Uiterlijk
Over het uiterlijk ben ik zeer te spreken, hij is mooi gedesigned en heeft een mooie robuuste gamers look. De kast neemt wel behoorlijk wat ruimte in, dus je moet er wel wat ruimte voor over hebben. Ik vind het dus ook zeker niet waard om zo'n mooie kast op de grond te plaatsen.
Kwaliteit
Ik vind de kwaliteit van de kast werkelijk geweldig, het grootste gedeelte van de kast is van aluminium.
De kast voelt ook zeer stevig aan, dit heb ik gemerkt met het verslepen naar bijv. lan-party's.
Ruimte/extra's
De kast is toch ook wel redelijk ruim, heb geen problemen gekregen met het aansluiten van mijn gtx260 videokaart. De kast heeft ook wel leuke extra's zoals bijvoorbeeld de hdd-bays (4 totaal) en de mogelijkheid een floppy-drive aan te sluiten (deze gebruik ik niet meer maar toch..). En bovenin zit ook nog een luikje die volgens mij bedoelt is voor de pomp voor een watercooling systeem.
Geluidsproductie/koeling
De koeling van deze kast valt ook zeker niet tegen, mijn processor blijft met de boxed-koeler stock in windows ongeveer 35 graden( de eerste 3 cores en de laatste ongeveer 31 ). Al heeft deze kast wel een behoorlijke geluidsproductie, deze komt volgens mij van de grote blauwe fan in de sidepanel.
Prijs/kwaliteit verhouding
Ik vind deze kast dus met prijs/kwaliteit verhouding goed scoren. Ik ben er zeer tevreden mee en heb er zeker geen spijt van meer als die 80 euro van eerst er voor te betalen.
Specificaties
- Verborgen : 4 x 3.5’’
Uitbreidingssloten: 7
Moederborden: Micro ATX , Standaard ATX
I/O Poorten: USB 2.0 x 2, e-SATA connector x 1, HD Audio
Voeding: Standaard ATX PSII (Optie)
Kabel Management: Ja
Verwijderbare PSU ondersteuning: Ja
Website fabrikant:
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Dit is mijn eerste review die ik gepost heb, en ik heb ook nog maar net een account op tweakers dus het zou mooi zijn om misschien wat tips te kunnen krijgen en niet te hard afgekraakt te worden. En als je meer afbeeldingen wilt zien dan wil ik deze graag naar je toe sturen.