€ 59,- bij Informatique

Mountain Makalu 67 Zwart Review

Plekman
28 november 2024, laatste update op 28 november 2024, 52 views Rapporteer Product gekocht

Mountain Makalu 67 Zwart

Voor relatief zeer weinig geld een degelijke muis met veel mogelijkheden, die heel prettig in het gebruik is. Na 4 weken nog zeer tevreden!

Pluspunten

• goedkoop
  • zeer precieze werking
  • degelijke bouw
  • veel instellingsmogelijkheden

Minpunten

• enige gewenning nodig

Deze muis had een paar goede reviews. Toen ik de specs bekeek t.o.v. wat je elders voor slechts 15 euro krijgt bij een muis, kon ik eerst niet geloven dat dit mogelijk was voor zo weinig geld. Maar het klopt toch. Prachtig fijne beweging in te stellen, bovendien kun je met de software zoveel andere instellingen helemaal naar je eigen smaak en gebruik programmeren - echt perfect.
De eerste paar dagen moest ook ik even wennen aan de zijknoppen, die raak je iets te gemakkelijk aan en ze zijn redelijk gevoelig. Maar dat is inmiddels (4 weken later) allang voorbij, je raakt ze niet meer per ongeluk aan.
Andere reviews hadden het over de opengewerkte behuizing. Ook daar wen je aan, en het geeft je goede grip. We ben ik wat beducht voor de open uitvoering als het gaat om stof vergaren binnenin, en voor wat er kan gebeuren als er een keer per ongeluk iets boven wordt gemorst. Dus sowieso voorzichtig zijn met drankjes.
De wilde verlichting heb ik meteen bij in gebruik nemen uitgezet. Aan die kermis heb ik geen behoefte en het was geen probleem in de software om het aan te passen of 100 % uit te schakelen.
Dat de muis bedraad is, vind ik totaal geen probleem. Sterker nog, ik zie het als voordeel: je hoeft nooit meer de batterij te vervangen of op te laden. Het kabeltje is bovendien van zware kwaliteit en lang genoeg voor de meeste gebruikssituaties.
De Makalu voelt ook degelijk aan. Of hij inderdaad lang meegaat, kan alleen de tijd leren. Maar voor 15 euro kun je geen buil vallen.

Heb jij ook een Mountain Makalu 67 Zwart?