ASUS Zenbook Duo UX8406MA-PZ026W Review
27 november 2024, laatste update op 27 november 2024, 114 views
Rapporteer
Product gekocht
Gekocht om te gebruiken op beurzen voor demonstraties. De 2 schermen bevallen zo goed dat ik besloten heb om na 10 jaar van meerdere Macbooks voor mijn daily driver weer een Windows machine te gebruiken!
Pluspunten
- Perfect voor gebruik op beurzen
- Voldoende batterijduur
- eerste vervanger voor Macbook na 10 jaar!
Minpunten
- Iets tragere opstart na slaapstand
Er zijn al veel reviews te vinden, onder andere bij Tweakers. Vandaar dat ik alleen een toelichting geef op mijn specifieke toepassing. Ik heb de laptop direct aangeschaft om bij beurzen geen aparte workstation en monitor mee te hoeven nemen. Deze computer zou dat allemaal kunnen vervangen.
In de praktijk blijkt dat helemaal waar te zijn. Ik kan nu in het vliegtuig met alleen een laptop en ons eigen product (hardware product wat een computer nodig heeft om te kunnen gebruiken). Dat scheelt heel veel transport problemen.
Maar daarnaast bleken de 2 schermen zoveel efficienter te zijn, dat ik besloten heb om deze computer als dagelijks werkpaard in te zetten. Dit nadat ik meer dan 10 jaar op apple laptops heb gewerkt. Ik had niet gedacht dat ik voor mijn dagelijks gebruik ooit nog zou overstappen naar een windows omgeving voor mijn dagelijkse taken.
Kortom het tweede scherm werkt zo goed dat ik alleen nog maar met deze laptop werk. Mijn MacBook Pro ligt nu (eigenlijk super zonde) voornamelijk stof te vergaren.......